Χωριά

8/3/18 15:05

τελ. ενημ.: 8/3/18 20:35

ΦΩΤΟ: Βενετία και πάλι τα Καρδάμυλα

Απροσπέλαστος ο παραλιακός δρόμος που έγινε ένα με τη θάλασσα

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ημέρες από την επίσκεψη του Μανώλη Βουρνού στα Καρδάμυλα και οι φωτογραφίες που έφθασαν στο politischios.gr από το παραλιακό μέτωπο του χωριού έρχονται να επιβεβαιώσουν την ανάγκη άμεσης λήψης μέτρων.

Για μία ακόμη φορά κάτοικοι και καταστηματάρχες του Μαρμάρου είδαν τη θάλασσα να γίνεται ένα με τον δρόμο, καθιστώντας τον απροσπέλαστο από αυτοκίνητα και πεζούς.

«Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω πια και σε ποιον πρέπει να αποταθώ. Δεν ζητάω τίποτα το παράλογο. Ζητάω να μπορώ να πηγαίνω στη δουλειά μου για να δουλέψω και να μπορώ να επιστρέψω στο σπίτι μου», ανέφερε στον «π» ο Ν. Γαρίδας, ιδιοκτήτης καταστήματος στην περιοχή που επί 4 χρόνια κάθε χειμώνα μετράει ζημιές αντί για κέρδη.

Όπως εξήγησε έκανε πρόταση στην τοπική κοινότητα να αγοράσει ο ίδιος τάπες που δεν θα επιτρέπουν στο νερό να εισχωρήσει στην παραλιακή ζώνη όμως το αίτημα απορρίφθηκε, αφού σύμφωνα με τον ίδιο, η απάντηση ήταν ότι ο Δήμος δεν μπορεί να διαθέσει δύτες για την ετήσια συντήρησή τους.

«Η θάλασσα είναι πια μέσα στο μαγαζί μου, πέρυσι μέτρησα 4.500 ευρώ ζημιές από τις συσκευές που κάηκαν. Χρειάστηκε να έρθει η Πυροσβεστική για να με βγάλει από το παράθυρο», προσέθεσε, καλώντας τον Δήμο να παρέμβει άμεσα.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση