Χωριά

24/4/18 13:00

τελ. ενημ.: 24/4/18 13:56

Οι Οινούσσες αποκτούν υπαίθριες βιβλιοθήκες !!!

Δύο  υπαίθριες βιβλιοθήκες «pop-up libraries»  θα κοσμούν σε λίγο καιρό την είσοδο της Αίθουσας «Μαρίας. Π. Λαιμού» και τον προθάλαμο των ΕΛΤΑ στις Οινούσσες, προσφορά του δραστήριου Προέδρου του  Συλλόγου « Φίλοι Οινουσσών», Γιώργου Δανιήλ.

Ο κ. Δανιήλ θεωρεί ότι το καλό βιβλίο είναι το καταλληλότερο εργαλείο για την πνευματική και ηθική καλλιέργεια του ανθρώπου και επιθυμεί μαζί με την οικογένειά του να προσφέρει τη δύναμη του καλού βιβλίου στους φίλους και συμπατριώτες του, στο νησί του τις Οινούσσες.

Συνοδοιπόρος σε αυτή τη προσπάθεια θα είναι  και η μεγάλη οικογένεια του ΣΦΟ και στόχος θα είναι να στηθούν  και άλλες  pop-up libraries, σε διάφορα μέρη του νησιού όπως στην παιδική χαρά , στον Συνοικισμό, στο καραβάκι και στο Μπιλάλι.

Στις υπαίθριες βιβλιοθήκες θα  υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση για όλους και ο οποιοσδήποτε θα μπορεί να δανείζεται δωρεάν ένα βιβλίο, να το διαβάζει και εν συνεχεία  να το επιστρέφει για να το δανειστεί κάποιος άλλος.  Δεν θα υπάρχουν δανειστικές καρτέλες, ούτε ωράρια.   Όπως τονίζει στην ανάρτησή του  ο κ. Δανιήλ «Μια σκυταλοδρομία φιλαναγνωσίας για το χωριό μας, που θα γεμίσει μικρές υπαίθριες βιβλιοθήκες για κατοίκους και επισκέπτες και κυρίως για τα παιδιά!».

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
300x250
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση