10.5.2018 11:25

Οι Αιγνουσιώτες καθαρίζουν τις παραλίες τους

Ο Δήμος Οινουσσών συνδράμει και συμμετέχει και φέτος στην πρωτοβουλία της ναυτιλιακής Εταιρείας «Angelakos (Hellas) S.A.» και εξορμούν μαζί για τον καθαρισμό των παραλιών της νήσου που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 15 Μαΐου 2018.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η «Angelakos (Hellas) S.A.» στο πλαίσιο δράσεων της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εξορμά και φέτος στις ακτές της ακριτικής Αιγνούσσας με στόχο να σταθεί αρωγός στην ανάληψη δράσεων που μπορούν να συνεισφέρουν στην ανάπτυξη του νησιού, την καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης και της διατήρησης του φυσικού περιβάλλοντος των Οινουσσών με την ευαισθητοποίηση των κατοίκων και με κύριο στόχο να θεσμοθετήσει αυτήν την περιβαλλοντική δράση της για τις μελλοντικές γενιές .

Συμμετοχή την εκστρατεία καθαρισμού έχουν ήδη δηλώσει οι μαθητές του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου-Λυκείου-ΕΠΑΛ Οινουσσών, καθώς και οι σπουδαστές της Ακαδημίας Πλοιάρχων Οινουσσών.

Ο Δήμος θα διαθέσει το προσωπικό του, εξοπλισμό καθαριότητας και τα αυτοκίνητα της υπηρεσίας καθαριότητας. Ο Δήμος Οινουσσών καλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν να βρίσκονται έμπροσθεν του Δημαρχείου , την Τρίτη 15 Μαΐου 2018 στις 8.30π.μ.

Μετά το πέρας της δραστηριότητας θα ακολουθήσει απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων και γεύμα στις 2:30μ.μ.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ