26.6.2019 11:00

Ο πανηγυρικός εορτασμός του Απ. Παύλου στις Οινούσσες

Με πνευματική λαμπρότητα προετοιμάζεται και φέτος ο ετήσιος εορτασμός του Απ. Παύλου στις Οινούσσες, όπου μετά το πέρας της Εσπερινού θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Καθηγητή Γλωσσολογίας και πρώην Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών  Γιώργου Μπαμπινιώτη.

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 έχει ως εξής:

-Ωρα 19.00: Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στην πλατεία Ναυτοσύνης χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκου.

- Μετά το πέρας της ακολουθίας του Εσπερινού θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Καθηγητή Γλωσσολογίας και πρώην Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεωργίου Μπαμπινιώτη με θέμα: «Η μακραίωνη συνέχεια, η μοναδική καλλιέργεια και η οικουμενικότητα της ελληνικής γλώσσας».

- Θα ακολουθήσει βράβευση των μαθητών και μαθητριών του Διαγωνισμού της Ι.Μ. Χίου για τον απόστολο Παύλο και επίδοση Αναμνηστικών Διπλωμάτων στους συμμετάσχοντας.

- Η εκδήλωση θα κλείσει με μουσική πλαισίωση από τη Χορωδία Οινουσσών, που θα τραγουδήσει τον Ύμνο της Αγάπης κι άλλα τραγούδια.

Για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών το Ε/Γ-Ο/Γ «ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ» θα αναχωρήσει από τη Χίο στις 17.30 και από τις Οινούσσες μετά το πέρας των εκδηλώσεων (τηλ. επικοινωνίας 2271041390).

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ