13.7.2020 16:30

«Ναι» από τους κατοίκους της Βολισσού στον βιολογικό καθαρισμό

 Τη θετική συγκατάθεση της πλειονότητας των κατοίκων της Βολισσού έλαβε η ΔΕΥΑΝ Χίου, ως προς το θέμα της χωροθέτησης και δημιουργίας βιολογικού καθαρισμού στη θέση «Χαλικιά».

Η συγκεκριμένη τοποθεσία, διαφοροποιείται από την αρχική θέση που είχε επιλέξει η διοίκηση της εταιρείας και επρόκειτο για τη θέση «Αμμουδάρες», με τον πρόεδρο της Κοινότητας Σωτήρη Παραδείση να σημειώνει ότι για την αρχική θέση δεν είχε προηγηθεί καμία πρότερη διαβούλευση με την τοπική κοινωνία.

Σε δηλώσεις του ο κ. Παραδείσης, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι τόσο η τοποθεσία όσο και οι παρατηρήσεις των κατοίκων θα ληφθούν υπόψη, προκειμένου ένα σημαντικό για τη Βολισσό έργο, που καθυστερεί εδώ και χρόνια να προχωρήσει και να υλοποιηθεί το ταχύτερο δυνατό.

Ο ίδιος επεσήμανε ταυτόχρονα την ανάγκη, στην τελική μελέτη να συμπεριληφθούν εκτός της νέας τοποθεσίας και οι παραλιακοί οικισμοί της Βολισσού καθώς ο αρχικός σχεδιασμός περιελάμβανε τον κυρίως οικισμό του χωριού.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ