25.5.2018 8:12

Ξεκίνησαν απ’ τα θρανία του Συκούση οι εκδηλώσεις για τα 500 χρόνια του χωριού

Ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών η παρουσία πλήθους κόσμου στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου του Αγίου Γεωργίου Συκουση για να τιμηθούν τα 500 χρόνια δημιουργίας του χωριού.

Με τη βοήθεια των μαθητών έγινε μία ωραία παρουσίαση της Ιστορίας του σχολείου , στη συνέχεια οι μικροί μαθητές παρουσίασαν με πολύ παραστατικό τρόπο διάφορα παιχνίδια και οι μεγαλύτεροι μαθητές έπαιξαν σκηνές από τη ταινία «Το ξύλο βγήκε απ’ τον παράδεισο». Στο τέλος της εκδήλωσης, σε μία πραγματικά συγκινητική ατμόσφαιρα, απονεμήθηκαν αναμνηστικά σε όλους τους εκπαιδευτικούς που έχουν διδάξει στο σχολείο μας και φυσικά έγινε αναφορά και σε εκείνους που δεν βρίσκονται πια εν ζωή. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιάννης Μανάρας, ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Καρασούλης, ο προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Αρ. Κελεπερζης, ο κ. Κώστας Καρατζάς, ο πρόεδρος του χωριού κ. Βασίλης Ποδιάς, ο ιερέας του Συκούση π. Αργύρης Μυλωνάς και πολλοί εκπαιδευτικοί.

Αξίζουν συγχαρητήρια στην προϊσταμένη κ. Στέλλα Φράγκου, στο διδακτικό προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου, στο Σύλλογο Γονέων και φυσικά μεγάλος έπαινος αξίζει στα λιγοστά παιδιά του σχολείου που προσέφεραν αυτή την όμορφη βραδιά. Στη φωτογραφία οι εκπαιδευτικοί που έχουν διδάξει στο σχολείο μας.

(φωτό: Ισίδωρος Λοϊζος)

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ