4.6.2020 15:51

Καθαρά και απολυμασμένα τα σχολεία στην Δ. Ε. Ιωνίας

Ανακοίνωση του Αντιδημάρχου, Γεωργίου Κλιαμενάκη

Τα παιδιά του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου όπως Γυμνασίου και Λυκείου πάνε σε σχολεία καθαρά και απολυμασμένα σύμφωνα με τις προβλεπόμενες προδιαγραφές. Έτσι θα πάνε οι μαθητές όλων των βαθμίδων σε καθαρά σχολεία, περιβάλλοντες χώρους αλλά και υγιή εκπαιδευτήρια για να νιώθουν ασφαλείς γονείς και παιδιά.

Η Δημοτική Αρχή, ο Δήμαρχος Σταμάτιος Κάρμαντζης σύμφωνα με τις κατευθύνσεις που έδωσε για καθαρά σχολεία και υλοποίησε ο αντιδήμαρχος της περιοχής κ. Κλιαμενάκης Γεώργιος, κάναμε το καθήκον μας για τον έναν μήνα σχολείου που απομένει έως ότου κλείσει η σχολική χρονιά.

Επίσης είναι απαραίτητο να τονίσω ότι όλα τα ντεπόζιτα πετρελαίου θέρμανσης είναι γεμάτα έτσι ώστε να μην αγχώνονται εκπαιδευτικοί και γονείς στη νέα σχολική χρονιά για τα παιδιά τους όταν ξεκινήσουν τα κρύα.

Κλείνοντας θέλω να πω ότι η Δημοτική Αρχή είναι στη διάθεση εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών σε ο, τι άλλο χρειαστούν στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας χωρίς υπερβολές.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τις εθελοντικές ομάδες της περιοχής μας για την προσφορά τους στην απολύμανση χωριών και σχολείων

Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ιωνίας, Τμ. Αγροτικής Παραγωγής, Μαστίχας και Αλιείας

Κλιαμενάκης Γεώργιος

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ