3.5.2019 13:39

Δυναμική κινητοποίηση Λαγκαδούσων στο γραφείο του κυβερνητικού βουλευτή

Με πανό ανά χείρας και φωνάζοντας συνθήματα κατά της εγκατάστασης σταθμού  ηλεκτρικής ενέργειας με καύση φυτικών ελαίων/βιορευστών στη θέση «Καρυδάς» στη Λαγκάδα,  πλήθος Λαγκαδούσων και Συκιαδιωτών  πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας από την πλατεία προς το γραφείο του κυβερνητικού βουλευτή, παραδίδοντας του ψήφισμα διαμαρτυρίας ενώ ταυτόχρονα πραγματοποίησαν και συμβολική κατάληψη του γραφείου του.

Οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι ζήτησαν από τον Ανδρέα Μιχαηλίδη να δείξει εμπράκτως τη στήριξή του στο αίτημά τους για ανάκληση της έγκρισης μελέτης ΜΠΕ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης  Β. Αιγαίου για την εγκατάσταση σταθμού ηλεκτρικής ενέργειας μονάδας καύσης φυτικών ελαίων/βιορευστών  στη θέση «Καρυδάς» στη Λαγκάδα. Ο Βουλευτής μετά από έντονες πιέσεις των κατοίκων δέχθηκε να στείλει άμεσα μπροστά  τους email προς τα αρμόδια υπουργεία με το οποίο αφενός να αναφέρει ότι το γραφείο του τελεί υπό κατάληψη και αφετέρου να ζητάει την ανάκληση της έγκρισης μελέτης ΜΠΕ.

Οι κάτοικοι παρέμειναν για μία περίπου ώρα στο γραφείο του Κυβερνητικού Βουλευτή, μ ε τους υπόλοιπους συγκεντρωμένους να παραμένουν στον δρόμο έξω από το γραφείο και να φωνάζουν συνθήματα.   

 

 

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ