Χωριά

4/12/18 9:46

τελ. ενημ.: 4/12/18 9:47

Αφή Χριστουγεννιάτικου δέντρου και εκδήλωση για παιδιά στις Οινούσεες από τον Σ.Φ.Ο

Το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο, σύμβολο χαράς κι ελπίδας, πομπός μηνυμάτων αισιοδοξίας κι αγάπης, αποτελεί το επίκεντρο της γιορτής, που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος «Φίλοι Οινουσσών» την παραμονή της γιορτής του Αγ. Νικολάου (Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στις 20:30 στις Οινούσσες)

Στην αίθουσα «Μαρίας Π. Λαιμού» ο Πρόεδρος του ΣΦΟ  Γεώργιος Δανιήλ και τα μέλη του Δ.Σ. θα ανάψουν και φέτος τα πολύχρωμα φώτα του χριστουγεννιάτικου δένδρου του Συλλόγου. Θα παραμείνουν αναμμένα όλες τις γιορτές για να δώσουν χαρά και ελπίδα σε παιδιά και μεγάλους και να φιλοξενήσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Στην γιορτή συμμετέχει η χορωδία των Οινουσσών, τα μέλη της οποίας θα παρουσιάσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μουσικό πρόγραμμα υπό τη διεύθυνση και επιμέλεια του κ. Γιώργου Παυλάκου.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο ΣΦΟ θα τιμήσει την Ακαδημία Εμπ. Ναυτικού.

Παράλληλα ο ΣΦΟ διοργανώνει την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30,  χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Αίθουσα «Μαρίας Π. Λαιμού. Η εκδήλωση  θα πλαισιωθεί από παιχνίδια με ανιματέρ, δώρα, τραγούδια και εορταστικά κεράσματα.

Δείτε επίσης