31.8.2023 13:44

Παραδίδεται τέλη Σεπτεμβρίου η Ιωάννου Χρήστου- Βίντεο

Γιάννης Ξενάκης - Προτιμήσαμε να την παραδώσουμε ασφαλή για πεζούς και οχήματα

Το αργότερο μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου θα παραδοθεί η οδός Ιωάννου Χρήστου, σύμφωνα με τις νέες δηλώσεις του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ξενάκη.

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος, ο Δήμος επέλεξε να καθυστερήσει την παράδοση του έργου από το να το παραδώσει ημιτελές και με ζητήματα ασφαλείας για περαστικούς αλλά και πεζούς.

Στην παρούσα φάση, τα συνεργεία του αναδόχου, προχωρούν στη διαπλάτυνση του δρόμου και στην κατασκευή νησίδων στο σημείο της διασταύρωσης με την οδό Αεροπόρου Ροδοκανάκη στη Φάρκαινα ενώ στη συνέχεια θα τοποθετηθούν και φανάρια τα οποία όμως θα λειτουργήσουν σε δεύτερο χρόνο.

Παράλληλα μέχρι τον Σεπτέμβρη θα έχει ολοκληρωθεί και η ένωση των πεζοδρομίων, με τελευταίο έργο αυτό της ασφαλτόστρωσης, η οποία θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του αντιπλημμυρικού έργου του Κάμπου.

Ραντάρ για τη μείωση της ταχύτητας

Ερωτώμενος για τα μέτρα που θα ληφθούν ώστε να περιορίζεται η ταχύτητα στην περιοχή ο κ. Ξενάκης, ανέφερε ότι οι εμπλεκόμενοι φορείς κατέληξαν στην τοποθέτηση ραντάρ ελέγχου ταχύτητας τα οποία θα συνδέονται απευθείας με την Τροχαία Χίου.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ