12.7.2018 11:30

Ως που θα πάει με τις πολύωρες διακοπές ρεύματος;

Επιστολή διαμαρτυρίας του Επιμελητηρίου σε ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ

Την παρέμβαση του Επιμελητηρίου Χίου προκάλεσαν οι πολύωρες διακοπές ρευματοδότησης που καταγράφονται το τελευταίο διάστημα τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά.

Σε επιστολή του προς τον Διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ Γ. Καλαμάκη, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χίου Παντελής Λεγάτος ζητά προγενέστερη ενημέρωση των επιχειρήσεων που ζημιώνονται από την τακτική των πολύωρων διακοπών ρεύματος. Με αφορμή μάλιστα την πολύωρη διακοπή στην περιοχή της Φάρκαινας ο Π. Λεγάτος σημειώνει:

«Λαμβάνοντας ως αφορμή την πρόσφατη πολύωρη διακοπή ηλεκτροδότησης στην περιοχή της Φάρκαινας στην οποία δραστηριοποιούνται πολλά μέλη επισημαίνουμε τα εξής :

· Παρακαλούμε να λαμβάνετε σοβαρά υπόψη σας κατά τον προγραμματισμό συντήρησης του δικτύου σας ότι πολλές επιχειρήσεις κυρίως δε όσες διαχειρίζονται ευπαθή προϊόντα, τα οποία καθίστανται ακατάλληλα λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών κατά τη θερινή περίοδο υφίστανται σημαντικές οικονομικές επιπτώσεις

· Προγενέστερη ενημέρωση του Επιμελητηρίου θα συντελούσε στην κατά το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία των επιχειρήσεων-μελών μας, ώστε να αντιμετωπίσουν τις πολύωρες διακοπές ηλεκτροδότησης οι οποίες ωστόσο καλό είναι να περιορίζονται όσον αφορά τη χρονική τους διάρκεια ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο».

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ