29.1.2021 8:45

Κουδούνι στο 1ο ΕΠΑ.Λ. με... τρύπια στέγη

Προβλήματα στην στέγη του 1ου ΕΠΑΛ Χίου αποκάλυψε ο Πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου. Ο «π» διαπίστωσε με την παρουσία του Διευθυντή του σχολείου, Κώστα Βούκουνα το πρόβλημα.

Οι νεροποντές των τελευταίων ημερών σε συνδυασμό με τα προβλήματα που παρουσιάζει το σχολείο με το πέρας του χρόνου είχαν ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια λίμνη από νερό στο εργαστήριο πληροφορικής.

«Εδώ και καιρό αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με εισροές υδάτων και έχουμε ενημερώσει τον Δήμο» ανέφερε ο Κ. Βούκουνας.

Μεγάλη ανησυχία δημιουργείται κυρίως για την διασφάλιση του εξοπλισμού στην συγκεκριμένη αίθουσα.

«Εμείς ζητάμε να γίνει ένα μεγάλο έργο έτσι ώστε να γίνει μια αποκατάσταση προκειμένου να μοιάζει με ένα σχολείο του σήμερα» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Στεγανοποίηση και 220.000 ευρώ για το 1ο ΕΠΑΛ

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Γιάννης Ξενάκης δεσμεύτηκε για την αποκατάσταση του προβλήματος που εντοπίζεται σε τμήμα της στέγης ενώ παράλληλα εξετάζεται και ένα συνολικό έργο για το 1ο ΕΠΑΛ.

«Έχει δρομολογηθεί μια πρόχειρη λύση και η μόνιμη λύση εντάσσεται στις προτάσεις μας για το ταμείο αλληλεγγύης», επιβεβαίωσε.

Στην επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα θα εγκριθεί και η μελέτη του έργου. Εκτός από την προσωρινή αποκατάσταση που αφορά την στεγανοποίηση θα προστεθούν άλλα 220.0000 ευρώ για επισκευαστικές εργασίες.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ