23.4.2020 12:07

Κι άλλο τροχαίο ατύχημα στις νησίδες του Καστέλου

Όχημα έπεσε πάνω στο διάζωμα και ισοπέδωσε την ταμπέλα

Ακόμα ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή του Καστέλου. Όχημα που κινούταν με κατεύθυνση από Χίο προς Βροντάδο, έπεσε πάνω στη νησίδα με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω στην πινακίδα του διαχωριστικού διαζώματος και να την ισοπεδώσει.

Πριν ακριβώς ένα μήνα ακόμα ένα όχημα με αντίθετη κατεύθυνση δηλαδή από Βροντάδο προς Χίο, έπεσε ξανά πάνω στη νησίδα ισοπεδώνοντας μία αντίστοιχη ταμπέλα.

Αναφερόμενοι στο συμβάν, κάτοικοι της περιοχής, εκφράζουν την ανησυχία τους για το γεγονός ότι το νέο περιστατικό σημειώθηκε κοντά στη διάβαση πεζών με ότι αυτό συνεπάγεται.

«Πιστεύουμε ότι το έργο χρήζει επιπλέον παρεμβάσεων. Το έργο πρέπει να επεκταθεί και προς τις δύο κατευθύνσεις δηλαδή και προς το Τάγμα και προς το Νοσοκομείο. Δυστυχώς οι οδηγοί των οχημάτων αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα και ξαφνικά βρίσκονται μπροστά στις διαχωριστικές νησίδες με αποτέλεσμα να πέφτουν πάνω τους», ανέφεραν οι κάτοικοι στον «π».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ