20.3.2017 13:39

«Ήμαστε νόμιμοι, δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη»

Απαντούν οι καταστηματάρχες της προκυμαίας στο Λιμεναρχείο

Αποφασισμένοι να προασπιστούν τα συμφέροντά τους εμφανίζονται μέσα από ανακοίνωσή τους οι καταστηματάρχες της προκυμαίας επισημαίνοντας ότι η απαίτηση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου να ξηλώσουν όλες τις κατασκευές που έχουν στηθεί επί των πεζοδρομίων είναι παράλογη.

Στην επιστολή τους σημειώνουν ότι εδώ και καιρό έχουν καταθέσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ανανέωση της άδειας χρήσης εξωτερικού χώρου, αλλά λόγω του κενού που υφίστανται στη θέση του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου, αυτή δεν έχει καταστεί δυνατή.

Tα Καταστήματα , με τον Δικηγόρο Γιάννη Μικέδη, έχουν ήδη αποστείλει την παρακάτω επιστολή , από τις 17-3-2017:

«Την 16-3-2017, μας επεδόθη από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου και κοινοποιήθηκε και στις υπηρεσίες σας, το υπ΄αρ.πρωτ. 2131.24/1070/2017  Έγγραφο.

Θέτουμε υπ΄οψιν σας ότι καμία παράβαση δεν υφίσταται από μέρους μας και εμείς όπως πάντα έχουμε καταθέσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την  ανανέωση της άδειας χρήσης εξωτερικού χώρου , αλλά λόγω του κενού που υφίσταται στη θέση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου, δεν έχει συνεδριάσει εδώ και πολλές εβδομάδες η Λιμενική Επιτροπή, κάτι για το οποίο ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΥΘΥΝΗ. Εμείς, όλοι μας, είμαστε καθ΄όλα νομότυποι και εμπρόθεσμοι, όπως κάθε χρόνο άλλωστε και καμία ευθύνη δεν φέρουμε για το όποιο πολιτικό ή θεσμικό κενό υπάρχει ή για καθυστερήσεις και παραλείψεις των αρμοδίων οργάνων.

Σας καλούμε να λάβετε όλα τα ανωτέρω υπ΄όψιν σας και επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας».

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ