30.9.2022 13:03

Επικίνδυνοι ακροβατισμοί με φόντο την προμήθεια πετρελαίου στα σχολεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Την παρέμβαση του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Χάρη Μπουρνιά, προκάλεσαν οι δηλώσεις του αντιδημάρχου Οικονομικών Γιώργου Μπελέργη, ο οποίος έθεσε προϋποθέσεις για την ανεμπόδιστη προμήθεια των σχολείων με πετρέλαιο θέρμανσης.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Μπελέγρης – Δύο προϋποθέσεις για μην ξεμείνουν τα σχολεία από πετρέλαιο (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δυστυχώς με τις χθεσινές δηλώσεις του αντιδημάρχου οικονομικών του κυρίου Μπελέγρη, βλέπουμε ότι οι επικίνδυνοι ακροβατισμοί της δημοτικής αρχής στα σχολεία εξακολουθούν και συνεχίζονται. Δεν τους έφτανε το περσινό φιάσκο με τα πετρέλαια και τα αντισηπτικά στα σχολεία μας απειλούν τώρα ότι, αν δεν βάλει μυαλό ως αντιπολίτευση συνολικά, θα μείνουν τα σχολεία χωρίς πετρέλαιο», ανέφερε ο κ. Μπουρνιάς και επεσήμανε ότι η αντιπολίτευση έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να υποβάλλει οποιαδήποτε εναλλακτική πρόταση επιθυμεί.

«Εγώ αυτό το οποίο προτρέπω τη δημοτική αρχή και σε αυτό το οποίο θα πιέσουμε όλοι είναι να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες έγκαιρα για την προμήθεια πετρελαίου στα σχολεία. Ήδη τους έχουν έρθει έκτακτα ειδικευμένα χρήματα από το Υπουργείο προκειμένου να προβούν σε προμήθεια πετρελαίου. Αλλά και αυτά να μην ερχότανε, χρήματα υπάρχουν και έπρεπε και πρέπει να κάνουν την προμήθεια πετρελαίου έγκαιρα», κατέληξε ο κ. Μπουρνιάς.

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ