29.9.2022 14:24

Γιώργος Μπελέγρης – Δύο προϋποθέσεις για μην ξεμείνουν τα σχολεία από πετρέλαιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα ταμεία του Δήμου Χίου πιστώθηκε το ποσό των 78.500 ευρώ που αφορά στην ενίσχυση των σχολείων του νησιού για προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης.

Σε δηλώσεις του,  ο αντιδήμαρχος Γιώργος Μπελέγρης, διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να ξεμείνουν από πετρέλαιο ενόψει ενός δύσκολου χειμώνα.

Ο ίδιος όμως έθεσε δύο βασικές προϋποθέσεις.

Η πρώτη προϋπόθεση εξήγησε είναι, όλοι οι διευθυντές των σχολείων και της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να ελέγξουν τη στάθμη του πετρελαίου μέσα στα ντεπόζιτα τους και να ενημερώσουν τους διευθυντές της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας, έτσι ώστε «να μπορούμε σύντομα να προμηθεύσουμε τα σχολεία μας πετρέλαιο, για να μην έχουμε κάποιο πρόβλημα όπως είχε δημιουργηθεί πέρσι».

Η δεύτερη προϋπόθεση, κατά τον κ. Μπελέγρη αφορά στις αντιπολιτεύσεις, λέγοντας ότι δεν θα πρέπει να κατατεθεί εναλλακτική πρόταση για τον προϋπολογισμό από τις αντιπολιτεύσεις και να δημιουργηθεί το ίδιο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί και ένα χρόνο πριν.

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ