14.12.2020 20:30

Διαδικτυακά Χριστούγεννα από τον Δήμο Χίου

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Ηλίας Βορριάς

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι ομολογουμένως διαφορετικά. Ωστόσο, παρά τις πρωτόγνωρες δυσκολίες, το νησί φορά τα γιορτινά του απ’ άκρη σ’ άκρη, προσκαλώντας τους κατοίκους και τους φίλους του νησιού να «Ζήσουν το όνειρο των Χριστουγέννων στη Χίο».

«Τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα γιορτάζουμε με ασφάλεια, πίστη και ελπίδα ότι θα επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας ασφαλείς και σοφότεροι. Σε αυτό το πλαίσιο ο Δήμος Χίου κέρδισε ο στοίχημα με το χρόνο και τα ετερόκλιτα εμπόδια που επιφέρει η πανδημία και στόλισε όχι μόνο το κέντρο αλλά και τα χωριά, απλώνοντας ακόμα περισσότερο φως και γιορτινά χρώματα.

Επιπλέον, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των εορταστικών μας εκδηλώσεων, οι οποίες θα παρουσιαστούν απευθείας μέσω των τοπικών μας διαύλων επικοινωνίας με τη βοήθεια των ψηφιακών τεχνολογιών και του διαδικτύου. Επίκεντρο θα αποτελέσει η παραμονή των Χριστουγέννων με μουσική εκδήλωση και κορωνίδα η παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τα Πρωτοχρονιάτικα Βαποράκια. Τονίζεται ότι όλες οι εκδηλώσεις θα μεταδοθούν διαδικτυακά και θα διεξαχθούν με απόλυτη τήρηση των υγειονομικών μέτρων χωρίς – βεβαίως- την παρουσία κοινού», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Χίου.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ