5.4.2017 14:55

ΒΙΝΤΕΟ - Στους δρόμους οι συμβασιούχοι της Υπ. Ασύλου και της ΒΙ.ΑΛ.

Σε κινητοποιήσεις με κύριο αίτημα την ανανέωση των συμβάσεών τους προχώρησαν το πρωί και το μεσημέρι της Τετάρτης οι συμβασιούχοι του ΟΑΕΔ και της ΒΙ.ΑΛ.. Πάνω από 100 άτομα πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας που ξεκίνησε από την οδό Πολυτεχνείου και κατέληξε στην οδό Δημοκρατίας μπροστά από το Δημαρχείο. Οι διαδηλωτές επισκέφθηκαν τόσο το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Στ. Κάρμαντζη όσο και τον Δήμαρχο Μ. Βουρνού από τους οποίους ζήτησαν να στηρίξουν τα αιτήματά τους.

«Το κράτος ναι μεν είπε ότι χρειάζεται 90 εργαζόμενους στη ΒΙ.ΑΛ. ωστόσο δεν μας είπε τι θα γίνει όταν φύγουν αυτοί οι εργαζόμενοι», ανέφερε ο Μ. Βουρνούς. Σε απεργιακή τροχία βρίσκονται και οι 30 εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Ασύλου οι οποίοι απεργούν μέχρι και το μεσημέρι της Πέμπτης, αφού πολλοί από αυτούς να παραμένουν απλήρωτοι από 2 έως 4 μήνες ανάλογα με την σύμβαση που έχου υπογράψει.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ