Χίος Πόλη

7/5/20 15:35

τελ. ενημ.: 7/5/20 18:36

ΒΙΝΤΕΟ - Επιπλέον παρεμβάσεις στις νησίδες για περισσότερη ασφάλεια

Επιπλέον παρεμβάσεις στις νέες νησίδες τόσο του Νοσοκομείου όσο και του Καστέλου προγραμματίζει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χίου μετά τα συνεχή τροχαία ατυχήματα, τα οποία στην πλειονότητά τους οφείλονται στην αυξημένη ταχύτητα των οδηγών. 

Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του στον "π" ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Ξενάκης με αφορμή το νέο ατύχημα υλικών ζημιών που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης μπροστά από την Αγία Παρασκευή όταν δίκυκλο όχημα έπεσε μέσα σε λακκούβα που είχε δημιουργηθεί από εργασίες δημιουργίας διαβάσεων πεζών με αποτέλεσμα να ανατραπεί το δίκυκλο και να υποστεί φθορές. 

Όπως ανέφερε ο κ. Ξενάκης μετά την ολοκλήρωση των διαβάσεων πεζών, αναμένονται νέες παρεμβάσεις από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου προκειμένου να αυξηθεί η ασφάλεια στα συγκεκριμένα σημεία και να μειώνεται υποχρεωτικά η ταχύτητα των οδηγών. 

Σε ότι αφορά στο χθεσινό τροχαίο ατύχημα που ευτυχώς ήταν μόνο υλικών ζημιών, αυτό φαίνεται να οφείλεται σε έλλειψη σήμανσης από την πλευρά του εργολάβου ο οποίος ανέλαβε και την κάλυψη των ζημιών του δικύκλου. 

Σχόλια άρθρου: 0