10.4.2023 12:39

Ανοίγει η Ψυχάρη με τον Ξενάκη σε ρόλο πρωτομάστορα - Βίντεο

Ελλείψει εργατικών χεριών ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών πέταξε το κοστούμι και κατέβηκε στο όρυγμα

Στην τελική ευθεία όπως όλα δείχνουν μπαίνει το πολύαναμενόμενο έργο της αντιπλημμυρικής προστασίας της πόλης της Χίου, με τα συνεργεία να προγραμματίζουν το κλείσιμο του ορύγματος τα μεσημέρι της Μ. Δευτέρας, ώστε αμέσως μετά το Πάσχα το έργο να τελειώσει με την τοποθέτηση της τελευταίας σωλήνας στην Απλωταριά.

Παρά πάντως την υπόσχεση ότι θα διατεθεί εργατικό δυναμικό για το κλείσιμο του ορύγματος ενόψει εορτών, το πρωί της Μ. Δευτέρας η εικόνα ήταν απογοητευτική αφού το μοναδικό συνεργείο που υπήρχε στο σημείο απαρτίζονταν από 2 άτομα, κάτι που κινητοποίησε τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ξενάκη, ο οποίος αποφάσισε να πετάξει το κοστούμι και δουλέψει και ο ίδιος στο έργο προκειμένου να παραδοθεί μέσα στις επόμενες ώρες στον ανάδοχο του έργου.

Μετά την ολοκλήρωση των ανασκαφών, το όρυγμα θα σκεπαστεί με χώμα ενώ σήμερα προγραμματίζεται και η επίστρωση με τσιμέντο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ