6.11.2018 18:48

Αγιοβασιλιάτικα βαποράκια υπό την αιγίδα του Ομηρείου;

Πρώτη συνάντηση την προσεχή Παρασκευή στο Δημαρχείο με τη συμμετοχή των πληρωμάτων

Από νωρίς ξεκινούν φέτος οι ετοιμασίες για τα αγιοβασιλιάτικα Βαποράκια με την πρόεδρο της Περιηγητικής Λέσχης Χίου Πέννυ Τασσοπούλου να προσκαλεί τους εκπροσώπους των πληρωμάτων που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό των Αγιοβασιλιάτικων Βαπορακιών της 31-12-2018, να προσέλθουν στο Δημαρχείο Χίου την προσεχή Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 και περί ώρα 18.00.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα συζητηθούν οι λεπτομέρειες της φετινής διοργάνωσης του εθίμου με τους υπεύθυνους να εστιάζουν κυρίως σε ατέλειες του εθίμου όπως τα μακροσκελή παινέματα που κουράζουν θεατές και κριτική επιτροπή αλλά και στα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν τα σκαριά.

Την ίδια ώρα όπως όλα δείχνουν έχει ωριμάσει ο διάλογος για την επόμενη ημέρα του εθίμου με την Περιηγητική Λέσχη να είναι έτοιμη να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τη διοίκηση του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου για την ομαλή μετάβαση της διοργάνωσης των βαπορακιών υπό την αιγίδα του Δήμου Χίου.

Από την πλευρά πάντως της Δημοτικής Αρχής ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν αποκλείεται με την προϋπόθεση ότι θα τεθεί από τους μέχρι σήμερα διοργανωτές.  

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ