28.8.2017 12:33

«Είμαι δυνατό κύτταρο για αυτό επιβιώνω και νικώ»

ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΗ για την εφετινή εκτόξευση της καριέρας της αισθάνεται η Γιάννα Φαφαλιού.

Τον Οκτώβρη θα κυκλοφορήσει το νέο cd της Γιάννας Φαφαλιού με πολύ αξιόλογα τραγούδια. Η ίδια αισθάνεται και δηλώνει δικαιωμένη, αυτή η σεζόν τη  δημιουργεί στέρεες βάσεις για την εκτόξευση της καριέρας της.

«Έγινε πολύ καλή σπορά και τώρα γίνεται  και καλός θερισμός. Οι στόχοι τίθενται πια όλο και ψηλότερα, ο πήχης ανεβαίνει από εμένα για την απόδοση, τις εμφανίσεις μου με το Μακεδόνα, για τη δισκογραφική μου πορεία. Οι θυσίες, η κούραση, οι κόποι, το κλάμα, οι στεναχώριες, οι χαρές  αποδίδουν. Αλλά νομίζω ότι είμαι δυνατό κύτταρο, είμαι αγωνίστρια, είμαι  fighter, δεν το βάζω κάτω και νικώ», δηλώνει στον «π».

Δηλώνει πολύ ευγνώμων για όλο αυτό που συμβαίνει, κατάφερε με πολύ αγώνα να ξεφύγει πια από τα τοπικά δεδομένα και να γνωρίσει την αποδοχή σε ένα πολύ δύσκολο επαγγελματικό κλάδο.

«Νοιώθω υπέροχα. Φέτος ήταν πολύ σημαντικές και ξεχωριστές και οι παρουσίες μου στη Χίο. Στα Καρδάμυλα ο κόσμος ήταν πολύ ζεστός, μου πλημμύρισε την καρδιά υπέροχα αισθήματα. Το ίδιο και στο Πετροκάραβο, όπου ουσιαστικά ήταν μια δική μου συναυλία, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της εκδήλωσης που τα παιδιά ζωγράφισαν τον τοίχο. Το συναίσθημα που μου δημιούργησαν ήταν σα να ήμουν βασίλισσα, με όλο αυτό τον κόσμο γύρω μου να με αγκαλιάζει, να με επευφημεί, να ταυτίζεται μαζί μου, αλλά και να σωπαίνει όταν έπρεπε. Εισέπραξα απίστευτο σεβασμό και αγάπη. Είμαι πολύ τυχερή που τα ζω όλα αυτά. Ευχαριστώ όλους αυτούς που με τιμούν. Το έχω κερδίσει αυτό με την αξία μου και αυτή δεν αφορά μόνο την καλλιτεχνική μου υπόσταση, αλλά τη γενικότερη συμπεριφορά και προσφορά μου στο νησί και με την ιδιότητα της ψυχολόγου».

Οκτώβρη θα πάει μια τουρνέ στην Αμερική, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Χιώτικης ομογένειας να τραγουδήσει εκεί και στη συνέχεια ελπίζει ότι το χειμώνα θα έχει μια καλή συνεργασία στην Αθήνα.

Ηχόχρωμα

Μέντορας της είναι η Γιώτα Νέγκα, με την οποία δούλεψε  παλιά στο Χάραμα. Πολλοί την έχουν ταυτίσει  με τη Μαρινέλλα, μεταξύ των οποίων και ο Γιάννης Πλούταρχος όταν είχε ακούσει κάποια demo της. Η Γιάννα υποστηρίζει ότι της ταιριάζει το ηχόχρωμα της φωνής και  η ποιότητα της Μαρινέλλας, της Τζένης Βάνου, της Ρένας Κουμιώτη.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ