12.1.2015 21:19

Ζητά την... αλήθεια για τη δημοσκόπηση της ALCO

ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΑΥΡΙΝΟΥΔΗ ΚΑΤΑ ΝΟΤΗ ΜΗΤΑΡΑΚΗ

Σαφείς υπαινιγμούς για την εγκυρότητα της δημοσκόπησης της ALCO που πρωτοσέλιδα δημοσίευσε η εφημερίδα «Αλήθεια» και στην οποία πρώτος στην προτίμηση των ψηφοφόρων της Ν.Δ. έρχεται ο Νότης Μηταράκης, αφήνει σε ανακοίνωσή της η υπ. Βουλευτής Χίου Μαρία Σταυρινούδη.

Η ίδια κάνοντας λόγο «για πρωτοφανή για τα Χιώτικα κι ελληνικά χρονικά, δημοσκόπηση όχι μόνο κομμάτων αλλά κι υποψηφίων», ζητά εξηγήσεις από τον συνυποψήφιό της Ν. Ματαράκη ενώ καταλήγει υπογραμμίζοντας ότι «όποιος δεν σεβαστεί τους Χιώτικους κανόνες, θα βρει ΤΟΥΣ ΧΙΩΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μ. Σταυρινούδη

«Χθες σε ηλεκτρονική εφημερίδα, που αφενός έχει «τσακωθεί» (προ πολλού η «αλήθεια» είναι…)  με τον τίτλο της και αφετέρου είναι πασίγνωστη για την «σταθερότητα» των πολιτικών της θέσεων, χρόνια τώρα, και ειδικά την περίοδο των εκλογών (…..) διάβασα μια αναφορά σε μια δημοσκόπηση.

Σήμερα ο Κος Μηταράκης, ανάρτησε στην σελίδα του στο Facebook, μία ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ για τα Χιώτικα και Ελληνικά χρονικά, δημοσκόπηση ΟΧΙ κομμάτων μόνο, αλλά ΚΑΙ υποψηφίων!!!

Θα επανέλθω σύντομα με λεπτομέρειες και στοιχεία, αλλά μέχρι τότε ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να απαντήσει τόσο σ' εμένα όσο και στου συνυποψήφιους μου Κον Μιχαηλίδη και Ξενάκη ΑΜΕΣΑ!

1.     Ποιος χρηματοδότησε αυτήν την δημοσκόπηση??
2.     Να μας ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΑΜΕΣΑ τα στοιχεία ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ έλαβαν μέρος στο ‘….γκάλοπ’. Με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνα
3.     Η ‘υποτιθέμενη δημοσκόπηση’ έγινε 3-5 Ιανουαρίου όταν οι άλλοι δυο συνυποψήφιοι μου, δεν ήταν καν υποψήφιοι ακόμα! Τι είδους νέα ήθη είναι αυτά??
4.     Το σύνολο των υποτιθέμενων ποσοστών είναι 47%. Περισσεύει ένα 53%. Που πήγε αυτό???
5.     Να δημοσιοποιήσει, έστω και μια παρόμοια …’ δημοσκόπηση…’, που έχει δει επίσημα το φως της δημοσιότητας για υποψηφίους, τα τελευταία 40 χρόνια!!

Αν ο Κος Μηταράκης είναι Χιώτης ή όχι, προσωπικά δεν με αφορά, είναι κάτι που ενδιαφέρει τους ψηφοφόρους και μόνο.
Αυτό όμως που θέλω να τονίσω προς κάθε κατεύθυνση, είναι ότι όποιος συμμετέχει στα ψηφοδέλτια της Χίου, από όποιον χώρο κι αν προέρχεται, θα πολιτεύεται με ΤΑ ΗΘΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!
Εδώ στην Χίο γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας και έχουμε έναν κανόνα.
Αντίπαλοι είμαστε ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ και σέβεται ο ένας τον άλλον και τις απόψεις του, από όποιο κόμμα κι αν προέρχεται.
Τέτοιου είδους ήθη και προεκλογικός αγώνας,  μπορεί να είναι συνήθη σε άλλες περιφέρειες, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΧΙΟ!
Όποιος δεν σεβαστεί τους Χιώτικους κανόνες, θα βρει ΤΟΥΣ ΧΙΩΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ!
Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη,  που αναγκάζομαι να ασχοληθώ ( για τελευταία βέβαια φορά) με τέτοιου είδους ζητήματα, όταν οι εκλογές αυτές ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ!


Υ.Γ.1. Τα παραπάνω είναι η απάντηση μου και τις “κυοφορούσες” δημοκοπήσεις – που …..έχουν γίνει ήδη….  για το διάστημα π.χ 20-23/1

ΥΓ2. Η Alco είναι η γνωστή εταιρεία η οποία στις εκλογές του 2012 , στην τελευταία της δημοσκόπηση έδινε 6,7 % στον ΣΥΡΙΖΑ και το επίσημο αποτέλεσμα, ήταν 16,78 %. Ο νοών νοήτω…».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ