13.1.2015 13:29

Θαλασσινές κουβέντες με τους πρεσβευτές της ναυτιλίας [ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ]

ΜΕ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΙ ΑΠΟΜΑΧΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ Ε.Ν. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ Ο ΣΤ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Με τα απόμαχα αλλά κι εν ενεργεία στελέχη της Εμπορικής Ναυτιλίας ξεκίνησε τις συναντήσεις του ο υπ. Βουλευτής της Ν.Δ. στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του κόμματος ότι συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των υποψηφίων.

«Σήμερα ξεκινάω την πρώτη μου επαφή με ένα κομμάτι του εαυτού μου, της ζωής μου, όλους εσάς τη μεγάλη ναυτική οικογένεια της Χίου», είπε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου «Ελληνικό Κάστρο».

Όπως σημείωσε ο κ. Μιχαηλίδης η υποψηφιότητα ενός Χιώτη Βουλευτή δεν θα μπορούσε να μην ξεκινήσει από τον υπ’ αριθμό έναν κλάδο που στηρίζει διαχρονικά την ελληνική οικονομία, δηλαδή τη Ναυτιλία και τους ανθρώπους της.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του ο κ. Μιχαηλίδης τόνισε ότι η κοινωνικοοικονομική του κατάσταση είναι τέτοια που το μόνο που τον ενδιαφέρει πλέον είναι να υπηρετήσει την τοπική κοινωνία και τις αξίες που πρεσβεύει, εάν τελικά ο Χιώτικος Λαός του δώσει τη λαϊκή εντολή στις 25 Ιανουαρίου. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ