9.1.2015 12:52

«Ψηφοδέλτιο ελπίδας, νίκης κι ανατροπής» [ΒΙΝΤΕΟ]

ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΧΙΟΥ

Με πυρά κατά της πολιτικής της κυβέρνησης αλλά και με ταυτόχρονη αισιοδοξία ότι τόσο η κοινωνία της Χίου όσο και πανελλαδικά θα αναδείξει αυτοδύναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, συνοδεύτηκε η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κόμματος από τη συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής Βάσω Μιχαλοπούλου.

Η ίδια αναφερόμενη στους 4 υποψήφιους βουλευτές τους χαρακτήρισε ως επιλογή ελπίδας, νίκης κι ανατροπής ενώ έκανε λόγο για κρίσιμες εκλογές που θα διασφαλίσουν την κοινωνική ισότητα και την πορεία της Ελλάδας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Βουλευτής Μικές Κριμιζής αναφέρθηκε στην πορεία του ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία δύο χρόνια υπογραμμίζοντας ότι έχει δώσει σοβαρά δείγματα γραφής σε αντίθεση με τη Ν.Δ. που όπως είπε επενδύει στο χάος και στην καταστροφολογία.

Κάλεσμα στους πολίτες να πλαισιώσουν και να ενισχύσουν το τοπικό ψηφοδέλτιο απηύθυνε με τη σειρά της η υπ. Βουλευτής Ευαγγελία Μανιτσούδη. Κάνοντας μία σύντομη αναφορά στην κατάσταση που αντιμετωπίζει η χώρα αλλά και η κοινωνία, η κ. Μανιτσούδη εστίασε στα 7 μέτρα που εξήγγειλε ο Αλ. Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη λέγοντας ότι θα ανακουφίσουν άμεσα τους πολίτες.

Να γυρίσουν την πλάτη στον εκφοβισμό της συγκυβέρνησης και στα σενάρια περί οικονομικής κατάρρευσης κάλεσε από την πλευρά του τους πολίτες ο υπ. Βουλευτής Ανδρέας Μιχαηλίδης. Με αναφορές για την αναγκαιότητα στήριξης των ναυτικών αλλά και αναβάθμισης της ναυτικής εκπαίδευσης, ο κ. Μιχαηλίδης σημείωσε ότι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ελπίδα κι επένδυση στο αύριο.

Τέλος ο πανεπιστημιακός και υπ. Βουλευτής Τέλης Τύμπας, σημείωσε την αναγκαιότητα ύπαρξης καινοτόμων τεχνολογικών δράσεων υπέρ των πολιτών που όπως είπε θα ανακουφίσουν τα λαϊκά στρώματα και θα δώσουν σημαντικές ευκαιρίες στους νέους.

«Αυτοί που τα έφαγαν, αυτοί να πληρώσουν» είπε ο ίδιος σημειώνοντας ότι η πολιτική δεν είναι επάγγελμα αλλά ανιδιοτελής προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ