14.5.2024 13:15

Ομιλία στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου για τη διαχείριση άγχους και χρόνου για μελέτη στις εξετάσεις

Το Κέντρο Πρόληψης Χίου Ναυτίλος σε συνεργασία με την Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης και τον Υπεύθυνο του Συμβουλευτικού Σταθμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κ. Αλέξιο-Πατάπιο Κόντη, διοργανώνει ομιλία-συζήτηση για τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, με θέμα: «Διαχείριση άγχους και χρόνου για μελέτη και εξετάσεις», με εισηγητή τον κλινικό ψυχολόγο και στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης, Στράτο Τσουκάρη.

Ένα από τα θέματα που συχνά αντιμετωπίζουν τα μέλη της φοιτητικής κοινότητας είναι η διαχείριση του χρόνου για τη μελέτη και στις εξετάσεις, καθώς και του άγχους που σχετίζεται με αυτές, είναι συνέχεια του άγχους της εφηβικής ηλικίας και είναι επακόλουθο των πιέσεων που βιώνουν στη σύγχρονη κοινωνία.

Μέσα από την ομιλία αυτή και τη συζήτηση που θα ακολουθήσει, θα δούμε πώς προκύπτει το άγχος των εξετάσεων, τρόπους να το διαχειριστούμε και τρόπους διαχείρισης του χρόνου της μελέτης και της εξέτασης.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024, στις 18:00 στη Μικρή Αίθουσα του Ισογείου του Μιχάλειου Κτηρίου

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ