12.9.2023 14:15

Οι καταγγελίες Βλυσίδου προκάλεσαν την άμεση παρέμβαση του Δήμου Χίου – Βίντεο

Κακοτεχνίες στο έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του 1ου και 3ου Λυκείου έδειξε η πρώτη αυτοψία

Την άμεση παρέμβαση του Δήμου Χίου, προκάλεσαν οι καταγγελίες της Ευτυχίας Βλυσίδου για κακοτεχνίες και ημιτελείς παρεμβάσεις σε σχολεία του νησιού με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτό της κακοτεχνίας στο έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του 1ου και 3ου Λυκείου της Χίου, όπου η μόνωση έχει τρυπήσει καθιστώντας το έργο άχρηστο επί της ουσίας.

Η πρώτη αυτοψία στην οποία ήταν παρόντες και δημοσιογράφοι, ανέδειξε την ορθότητα των καταγγελιών της Ευτυχίας Βλυσίδου, με τον Δήμο από την άλλη πλευρά, να υποχρεώνει την ανάδοχο εταιρεία να στείλει μηχανικό προκειμένου να διαπιστώσει τις κακοτεχνίες.

Από την πλευρά της η ανάδοχος εταιρεία δεσμεύτηκε για τις προβλεπόμενες παρεμβάσεις, διευκρινίζοντας ότι ο Δήμος δεν έχει προχωρήσει στην ποιοτική παραλαβή του έργου.

Την ίδια ώρα φωτογραφίες από το 2ο Γυμνάσιου και Λύκειο του νησιού, επιβεβαιώνουν και τις καταγγελίες για ανεπαρκείς καθαρισμούς με την Ευτυχία Βλυσίδου να σημειώνει ότι τα λεγόμενά της ακουμπούν όχι στη βάση της αντιπολίτευσης ενόψει εκλογών αλλά στις διεκδικήσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας του νησιού, που όπως είπε θα συνεχιστούν και στο μέλλον.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ