16.11.2021 14:40

Ο "Αριούσιος" έγινε "μάθημα" στο Τμήμα Τουρισμού της Χίου

Τη Δευτερά, 15/11/2021 στις 15:00,στο Μιχάλειο Κτίριο του Πανεπιστημίου Αιγαίου, το Τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού, διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα: «Το κρασί στις επιχειρήσεις φιλοξενίας» με προσκεκλημένους ομιλητές τους κ.κ. Κωνσταντίνο Στεφανακίδη, Στέλεχος της Διεύθυνσης Τουριστικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης του Υπουργείου Τουρισμού, ειδικό σε θέματα φιλοξενίας και επισιτισμού, τον κ.Παναγιώτη Κεφάλα, Υπεύθυνο Πωλήσεων & Προμηθειών της ΑΡΙΟΥΣΙΟΣ Α.Ε. και την κ. Άννα Λαγού, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος «Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας» με υπεύθυνο Καθηγητή τον Δρ. Χρήστο Κακαρούγκα ο οποίος είχε και την ευθύνη του συντονισμού. Κατά την έναρξη της εκδήλωσης απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες ο Προέδρος του Τμήματος, Καθηγητής Θεόδωρος Σταυρινούδης. Ο κ. Στεφανακίδης στην ομιλία του εστίασε στην αξία του κρασιού στην ανάπτυξη γαστρονομικών εμπειριών. Στη συνέχεια ο κ. Κεφάλας και η κ. Λαγού, παρουσίασαν την ιστορία, τη λειτουργία και τις προοπτικές της εταιρείας, αναφερόμενοι ιδιαίτερα στην πρόκληση της αναβίωσης της παραγωγής του Αριούσιου Οίνου, του φημισμένου από την αρχαιότητα κρασιού της Χίου.

Η εκδήλωση έκλεισε με γευσιγνωσία κρασιών της  ΑΡΙΟΥΣΙΟΣ Α.Ε., ενώ ακολούθησε συζήτηση βάσει ερωτήσεων που με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έθεσαν οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Αιγαίου στους ομιλητές.

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ