23.6.2021 21:44

Ηλεκτρονικά οι εγγραφές στο 1ο ΕΠΑΛ Χίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα παιδιά που επιθυμούν να φοιτήσουν στο 1ο ΕΠΑΛ Χίου. Σε δηλώσεις του, ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Χίου, Κ. Βούκουνας περιέγραψε την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι.

Η πλατφόρμα εγγραφής του Υπουργείο Παιδείας έχει ανοίξει και οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα μέσω κωδικών taxis και τον Αριθμό Μητρώου.

Οι μαθητές που θα εισαχθούν στη Β’ Λυκείου οφείλουν να επιλέξουν τον τομέα που θα φοιτήσουν ενώ όσοι φοιτούν στη Β’ Λυκείου θα χρειαστεί να δηλώσουν την ειδικότητα που επιθυμούν.

Το 1ο ΕΠΑΛ Χίου διαθέτει συνολικά 7 τομείς στη Β΄ Λυκείου και 13 ειδικότητες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το 1ο ΕΠΑΛ Χίου προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά.

Ο κ. Βούκουνας πρόσθεσε ότι σε περίπτωση που κάποιος μαθητής αντιμετωπίσει δυσκολία στην διαδικασία της ηλεκτρονικής εγγραφής τότε μπορεί να διευθετηθεί και δια ζώσης.

«Στην εξαιρετική περίπτωση που κάποιος δεν μπορεί να αποκτήσει κωδικούς μπορούμε να τον γράψουμε εμείς» δήλωσε ο κ. Βούκουνας.

Τέλος όλο και περισσότεροι είναι οι μαθητές που επιλέγουν Τεχνικό Λύκειο καθώς εξασφαλίζει αρκετές ειδικότητες με στόχο την επαγγελματική αποκατάσταση.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ