25.6.2024 9:18

Πανηγυρικός εορτασμός του Πρωτοκορυφαίου Αποστόλου Παύλου στις Οινούσσες

Η Ιερά Μητρόπολις Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, ο Δήμος Οινουσσών και ο Σύλλογος «Φίλοι Οινουσσών» ανακοινώνουν την επερχόμενη πανηγυρική εκδήλωση στη μνήμη του Πρωτοκορυφαίου Αποστόλου Παύλου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 και ώρα 19:00 στην πλατεία Ναυτοσύνης των Οινουσσών.

Η γιορτή θα ξεκινήσει με Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκου. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει ομιλία από τον Ακαδημαϊκό Επίκουρο Καθηγητή Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Απόστολο Σ. Γεωργιάδη, με θέμα «Ο Απόστολος Παύλος ως Νομικός».

Μία ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς θα είναι η βράβευση μαθητών και μαθητριών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό της Ι. Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών για τον Απόστολο Παύλο, καθώς και η επίδοση Αναμνηστικών Διπλωμάτων στους συμμετέχοντες.

Για τους παρευρισκόμενους, το πλοίο «ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ» θα αναχωρήσει από το λιμάνι της Χίου στις 17:30 και θα επιστρέψει στις Οινούσσες μετά το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων. Πληροφορίες παρέχονται στον αριθμό τηλεφώνου 22710-41390.

Η βραδιά θα κλείσει με ύμνους από τον Σύλλογο Ιεροψαλτών Χίου «Ρωμανός ο Μελωδός», δημιουργώντας μια κατανυκτική ατμόσφαιρα για όλους τους παρευρισκόμενους.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ