5.5.2022 14:33

«Ξένες λέξεις για τις αντιπολιτεύσεις η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποφασίζουν με ξένα κόλλυβα η δήλωση του Δημάρχου Χίου σχετικά με την μονοθεματική συνεδρίαση του Δ.Σ.

Το γάντι των δηλώσεων των αντιπολιτεύσεων, σήκωσε ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, προχωρώντας στην αντεπίθεση, σχετικά με την απόφαση του μονοθεματικού Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 4.5.2022, που εκτός των άλλων προβλέπει την καταβολή αποζημίωσης στα ναυταθλητικά σωματεία ώστε να μπορούν να καλύψουν τα έξοδα μετακίνησής τους σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, λόγω του κλεισίματος του Ιωνικού Κολυμβητηρίου.

Ο Δήμαρχος, από την πλευρά του απάντησε ότι: «οι αντιπολιτεύσεις κάνουν πολιτική με ξένα κόλλυβα» κι εξήγησε ότι η νομιμότητα αλλά και το κατά πόσο εφαρμόσιμη είναι η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί αποκλειστικά θέμα των αρμόδιων οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου.

Υπενθύμισε δε ότι, ήδη ο Δήμος Χίου, έδωσε το «φιλί της ζωής» στον Ναυτικό Όμιλο Χίου μέσω γενναίας χρηματοδότησης από το Νομικό Πρόσωπο και προσέθεσε ότι η διαδικασία επιχορήγησης των αθλητικών σωματείων, ουδεμία σχέση έχει με τα όσα προτείνουν οι αντιπολιτεύσεις.

Ο ίδιος έκανε λόγο για λαϊκισμό και ψεύδη ενώ αναφέρθηκε και σε άτομα στην 3η ηλικία που θυμήθηκαν σήμερα να ασχοληθούν με την πολιτική.

Παρότρυνε δε, τις αντιπολιτεύσεις να σοβαρευτούν σημειώνοντας ότι «πλέον οι πολίτες βλέπουν και καταλαβαίνουν» ενώ κατέθεσε την πλήρη βεβαιότητά του ότι οι Χιώτες θα του δώσουν το «εισιτήριο» για την 2η τετραετία στον Δήμο Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ