14.1.2022 14:46

Τρεις παραβάτες «τσίμπησε» από τις κάμερες η Υπηρεσία Καθαριότητας (ΒΙΝΤΕΟ)

«Θερμή παράκληση στον κόσμο να βοηθήσει την Υπηρεσία Καθαριότητας»

Οι παραβάσεις όπως όλα δείχνουν δεν σταματούν, καθώς ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας αναφέρθηκε σε δυο ακόμα περιστατικά για αυτό τον μήνα που δείχνουν την έλλειψη περιβαλλοντικής συνείδησης από μια μερίδα πολιτών.

Ως προς το πρώτο περιστατικό πρόκειται σύμφωνα με τον Παναγιώτη Αναγνώστου για έναν πολίτη στην περιοχή της Αγίας Φωτιάς ο οποίος έριξε μπάζα και τσιμέντα.

Η Υπηρεσία σε συνεργασία με την αστυνομία κατόρθωσε μέσα από κάμερες που έχουν τοποθετηθεί να εντοπίσουν τον παραβάτη:

«Σε συνεργασία με την αστυνομία βρήκαμε την πινακίδα του αυτοκινήτου και το όνομα και στην συνέχεια του επιβλήθηκε το απαιτούμενο διοικητικό πρόστιμο»

Η Υπηρεσία όμως δεν αρκέστηκε στην επιβολή προστίμου αλλά υποχρέωσε και τον παραβάτη να αναλάβει τις ευθύνες του:

«Απέσυρε με το φορτηγό του όλα τα μπάζα τα οποία έριξε και τα πήγε στην ΑΝΑΚΕΜ όπου έπρεπε να είχε πάει κανονικά σε ιδιώτη».

Παράβαση διαπιστώθηκε και στο Πυργί όπου συμπολίτης έριξε μπάζα δίπλα στους κάδους της Υπηρεσίας Καθαριότητας. Για το συγκεκριμένο περιστατικό έχει ήδη ξεκινήσει η επιβολή διοικητικού προστίμου σύμφωνα με τον κ. Αναγνώστου.

Τέλος ο κ. Αναγνώστου κάλεσε όλους τους πολίτες να επιδείξουν μια στάση υπευθυνότητας στον τρόπο με τον οποίο πετούν τα σκουπίδια και τα μπάζα:

«Θερμή παράκληση στον κόσμο να βοηθήσει την Υπηρεσία Καθαριότητας. Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε σε ποταμό, δάσος ή και δίπλα στους κάδους να κάνουν ανατροπή με τα αυτοκίνητα τους».

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ