20.9.2022 14:12

Τον Οκτώβριο παραδίδεται προς χρήση το Ιωνικό (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αντιμετωπίσαμε τρομακτικές δυσκολίες όμως τα καταφέραμε» δήλωσαν Σταμάτης Κάρμαντζης και Γιάννης Ξενάκης

Σε τροχιά ολοκλήρωσης μπαίνει το έργο του Ιωνικού Κολυμβητηρίου, με τον Δήμαρχο Σταμάτη Κάρμαντζη και τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Ξενάκη να σημειώνουν ότι μέσα σε λίγες ημέρες το έργο θα παραληφθεί από τον Δήμο Χίου.

Στο πλαίσιο δηλώσεών τους και οι δύο ανέφεραν ότι το έργο θα έχει παραδοθεί εντός του Οκτωβρίου χωρίς όμως να δώσουν σαφή ημερομηνία, επισημαίνοντας σε κάθε περίπτωση ότι, πρόκειται για έναν άθλο των Τεχνικών Υπηρεσιών αφού τα προβλήματα που είχαν να αντιμετωπίσουν ήταν δυσανάλογα πολλά και σημαντικά.

Και νέες μελέτες

Ιδιαίτερη βαρύτητα έδωσε από την πλευρά του ο Γιάννης Ξενάκης και στις μελέτες που έχουν αναλάβει ιδιώτες μηχανικοί για τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό τόσο της μεγάλης πισίνας όσο και του καταδυτηρίου, που όπως είπε μέσα από αυτά θα διασφαλιστεί η ζωή των εγκαταστάσεων τουλάχιστον για τα επόμενα 30 χρόνια.

Επιπλέον προβλέπεται η τοποθέτηση ακόμα 3 αλεξικέραυνων στη στέγη του Ιωνικού για λόγους ασφαλείας, αφού η ύπαρξη μόνο ενός, όπως γινόταν στο παρελθόν δημιούργησε σημαντικά προβλήματα στα συρματόσκοινα της τέντας.   

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ