1.12.2023 14:56

«Θα απέχουμε από τη σύνταξη Τεχνικού Προγράμματος και Προϋπολογισμού» – Βίντεο

«Βόμβα» στα θεμέλια της ορθής λειτουργίας του Δήμου Χίου, θα αποτελέσει – σε περίπτωση που υλοποιηθεί και στην πράξη- η πρόθεση της απερχόμενης δημοτικής αρχής να απέχει από τη σύνταξη του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη στάση της νέας δημοτικής αρχής, απέναντι σε κορυφαίες συλλογικές διαδικασίες.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κάρμαντζης, επεσήμανε ότι παρότι προσπαθεί να βρει συνεννόηση με τη νέα δημοτική αρχή, παραχωρώντας της μάλιστα και δύο γραφεία, ο νέος Δήμαρχος αρκείται στο να ασκεί κριτική, χωρίς να ανταποκρίνεται ουσιαστικά στα καλέσματα για συνεργασία όπως στην περίπτωση των ανταποδοτικών τελών.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Γιώργος Μπελέγρης, κατηγόρησε τη νέα δημοτική αρχή για ολιγωρία και έλλειψη ενδιαφέροντος.

Μάλιστα ο κ. Μπελέγρης, κατέθεσε την άποψή του ότι ο Δήμος Χίου, με τον ρυθμό που κινείται η νέα δημοτική αρχή, δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτιο.

Σε αυτό το πλαίσιο, η απερχόμενη Δημοτική Αρχή του Σταμάτη Κάρμαντζη, έκανε γνωστό ότι θα απέχει από τη σύνταξη τόσο του Τεχνικού Προγράμματος όσο και του Προϋπολογισμού του Δήμου Χίου.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ