28.3.2023 17:32

Συνάντηση Δημάρχου με τους αθλητές του Chios Karate Academy

Με το Δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη συναντήθηκαν αθλητές του CHIOS KARATE ACADEMY με αφορμή την ιδιαίτερα επιτυχημένη συμμετοχή του αθλητικού συλλόγου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων, όπου οι Χιώτες αθλητές διέπρεψαν, κατακτώντας 12 μετάλλια και ανεβαίνοντας στην 5η   θέση της γενικής κατάταξης στο σύνολο 116 συμμετοχών. Ο Δήμαρχος υποδέχθηκε τους αθλητές στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, καλωσορίζοντάς τους στο Δήμο που όπως τόνισε είναι το σπίτι των δημοτών.

Παράλληλα, εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στα παιδιά, τους προπονητές αλλά και τις οικογένειές τους που υποστηρίζουν σημαντικά το ενδιαφέρον τους για τον αθλητισμό και το καράτε. Αφού συζήτησε με τα παιδιά για την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό, τους ευχήθηκε ακόμα περισσότερες διακρίσεις και επιτυχίες στην πορεία της ζωής τους, τονίζοντας ότι όλοι αναγνωρίζουμε τις προσπάθειές τους και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι όχι μόνο για τις νίκες αλλά κυρίως για τα ιδανικά που πρεσβεύουν αλλά και τους ευγενικούς τους στόχους. 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ