1.3.2024 9:57

Σύμπραξη Δημιουργίας: «Οι εκλογές πέρασαν και είναι ώρα για δουλειά»

Η διοίκηση ενός Δήμου και ο ρόλος του Δημάρχου είναι πολύ σοβαρή υπόθεση.

Θα πρέπει σε κάθε βήμα να κυριαρχεί η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα.

Δημόσιες ανακοινώσεις, κυρίως για χρήματα και οικονομικά θέματα, από το στόμα του δημάρχου πρέπει προηγουμένως να έχουν επεξεργαστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες για να μπορέσουν να βγουν στην δημοσιότητα με συγκεκριμένα στοιχεία.

Αναζήτησε ο σημερινός Δήμαρχος Χίου, κ. Μαλαφής που πήγαν οι 500.000 € οι οποίες ήρθαν στον Δήμο Χίου από το υπουργείο μετανάστευσης.

Η απάντηση είναι πολύ απλή και ξεκάθαρη σύμφωνα με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου 501/2022 στις 7/11/2022 η οποία ψηφίστηκε από όλες τις παρατάξεις.

Η απόφαση αυτή αναφέρει σαφέστατα με κωδικούς αριθμούς την κατανομή των χρημάτων στην περιοχή των Καμποχώρων, η οποία πλήττεται από το προσφυγικό – μεταναστευτικό πρόβλημα.

Κάθε απόφαση στην προηγούμενη δημοτική θητεία, λόγω της απλής αναλογικής, περνούσε από οπή καρφίδος από το δημοτικό συμβούλιο, διότι ο Δήμαρχος δεν είχε πλειοψηφία.

Αυτό το κλίμα δεν θα το ζήσει ο σημερινός Δήμαρχος Χίου σε αυτή την δημοτική θητεία, γι αυτό θα πρέπει να είναι σοβαρός, υπεύθυνος και να συμβουλεύεται τους υπηρεσιακούς παράγοντες, οι κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους.

Οι εκλογές πέρασαν και είναι ώρα για δουλειά.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ