13.2.2024 13:47

Στους δρόμους τα συνεργεία του Δήμου Χίου και της Πολιτικής Προστασίας

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν από χθες το μεσημέρι  το νησί μας, δημιούργησαν προβλήματα σε διάφορες περιοχές και κυρίως στην Αγία Ερμιόνη, στον Καρφά και στον Κάμπο.

Από νωρίς το πρωί μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Χίου αλλά και προσωπικό  συνδράμει  στο δύσκολο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και επιχειρεί όπου παραστεί ανάγκη.

Ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας , Αγίου Μηνά-Καμποχώρων Ν. Καρασούλης μαζί με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας Γιώργο Ζώα, βρέθηκαν στις πληγείσες περιοχές, διαπιστώνοντας τις ζημιές που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία.

Ενημερώνονται οι πολίτες του νησιού που έχουν πληγεί από τις έντονες βροχοπτώσεις ότι για να αποζημιωθούν θα πρέπει να έχει γίνει καταγραφή της ζημιάς από την πυροσβεστική υπηρεσία και εν συνεχεία μπορούν να καταθέσουν αίτηση στο πρωτόκολλο του Δήμου Χίου(οδός Δημοκρατίας 2 ισόγειο).

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ