9.6.2020 19:59

Στ. Κάρμαντζης: «Είναι ντροπή να συσχετίζουν πολιτικές αναφορές με ρατσιστική συμπεριφορά»

Για άθλια και ψευδή αναφορά, κάνει λόγο ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, σχολιάζοντας τα όσα διακινούνται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο για ρατσιστική συμπεριφορά εναντίων Ατόμων με Αναπηρία.

Σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για αντιπολιτευτικές φθηνές στρεβλώσεις, επισημαίνοντας ότι η ευαισθησία του απέναντι στα Άτομα με Αναπηρία είναι γνωστή και έμπρακτα καταγεγραμμένη.

Αναλυτικά αναφέρει:

Αποτελεί ιδιαίτερη ντροπή η προσπάθεια συσχέτισης πολιτικών αναφορών του Δημάρχου Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη με ρατσιστική συμπεριφορά ενάντια στα ΑΜΕΑ. Ουδέν ψευδέστερον και αθλιότερον τούτου, καθότι καμία αναφορά του δεν απευθύνεται στα ΑΜΕΑ.

Επειδή, ωστόσο, είναι γνώστες πλέον οι αντιπολιτευτικές  φθηνές διαστρεβλώσεις ακόμα και για τα αυτονόητα πράγματα δηλώνεται με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο ότι ο Δήμαρχος  ουδέποτε αναφέρθηκε  στα ΑΜΕΑ για τα οποία είναι γνωστή και έμπρακτα καταγεγραμμένη η ευαισθησία του και δε χρειάζεται να απαριθμηθούν οι προσπάθειες για τη στήριξή τους, διότι αυτές οι ενέργειες είναι  εύλογες και δεδομένες.

Δυστυχώς όμως, σε τέτοιο σημείο έχει φτάσει το αντιπολιτευτικό μένος,ώστε  επιχειρείται ακόμα και τα ΑΜΕΑ να γίνουν βέλος ενάντια στη Δημοτική Αρχή σε ένα παιχνίδι εντυπώσεων και παραπληροφόρησης.

Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή είναι πάντα κοντά στα ΑΜΕΑ. Όχι απλώς για το περιβόητο  seatrack, αλλά για όλα τα μικρά και μεγάλα ζητήματα που τα απασχολούν. Είναι κοντά στις οικογένειές τους, κοντά στις ανάγκες τους πάντα με ανοιχτή πόρτα και καρδιά. Όλες τις  υπόλοιπες λασπολογίες ας τις κρατήσουν οι δημιουργοί τους για τον εαυτό τους και τα μέσα που επιστρατεύουν.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ