23.1.2024 15:07

Πρώτη παράταση για το έργο του Δημοτικού Κήπου μέχρι 31/5 - Βίντεο

Ο ανάδοχος ζήτησε παράταση μέχρι 9/12 αλλά η Τεχνική Υπηρεσία απέρριψε το αίτημα

Παράταση 3 μηνών αντί των 9 μηνών που ζήτησε, έλαβε ο ανάδοχος του έργου της ανάπλασης του Δημοτικού Κήπου Χίου, καταθέτοντας σειρά αιτιάσεων που είτε απορρίφθηκαν, είτε δεν έγιναν αποδεκτές στο σύνολό τους από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χίου.

Έτσι ενώ ο εργολάβος ζήτησε παράταση του έργου μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου 2024, η Τεχνική Υπηρεσία εισηγήθηκε – και έγινε αποδεκτό από τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής – η παράταση να δοθεί μέχρι και τον προσεχή Μάιο.

Στην παρέμβασή της προς την Δημοτική Επιτροπή, η επιβλέπουσα μηχανικός Γ. Φυτούση, αναφέρθηκε σε έναν προς έναν τους λόγους για τους οποίους ο Δήμος Χίου δεν έπρεπε να χορηγήσει 9μηνη παράταση στον Εργολάβο του έργου, εξηγώντας ότι ο συνολικός όγκος εργασιών στα 22 στρέμματα που καταλαμβάνει ο Δημοτικός Κήπος, είναι τόσο μεγάλος που ο εργολάβος θα μπορούσε να αρχίσει από αλλού τις εργασίες.

Έφερε μάλιστα ως παράδειγμα, τις αιτιάσεις περί μη απομάκρυνσης των δύο καταστηματαρχών, λέγοντας ότι ο εργολάβος θα μπορούσε να ξεκινήσει από αλλού τις εργασίες.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ