19.8.2023 6:27

Παραδόθηκε το 5ο Δημοτικό Σχολείο Βαρβασίου

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα έργα, αυτό της επισκευής του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βαρβασίου, παραδόθηκε το πρωί της Παρασκευής παρουσία του Δημάρχου Σταμάτη Κάρμαντζη και του αντιδημάρχου Τ.Υ. Γιάννη Ξενάκη.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Χίου σημειώνει τα εξής:

 Με απόλυτη ευθύνη και συνέπεια λόγων έργων παραδόθηκε σήμερα (18/8) παρουσία του Δημάρχου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιάννη Ξενάκη, του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Νίκου Ξυλά, του Προέδρου Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Κώστα Καρατζά, του Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κωνσταντίνου Μπουλά και της Επιβλέπουσας Μηχανικού κ. Δέσποινας Αμύγδαλου το 5ο Δημοτικό Σχολείο Βαρβασίου στην εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα του νησιού μας έπειτα από την ολοκλήρωση των επισκευαστικών εργασιών που είχαν ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χίου και νωρίτερα από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Πλέον οι μαθητές θα απολαμβάνουν ένα νέο και ασφαλές εκπαιδευτικό περιβάλλον. Συγχρόνως, αξίζει να σημειωθεί ότι προχωρούν απρόσκοπτα και οι διαδικασίες εκπόνησης των μελετών για την παλιά πτέρυγα του σχολείου που αφορούν την επισκευή αλλά και επέκτασή της κατά 720 τ.μ.. Μία νέα, σύγχρονη σχολική μονάδα που αποτελούσε μεγάλο όνειρο δεκαετιών για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής Βαρβασίου και επέκεινα πραγματοποιείται!

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ