6.5.2020 13:07

Ο Δήμος Χίου υποκλίνεται και ευχαριστεί τους Λιμενικούς της Χίου

Τις ευχαριστίες του στα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου για τον διαρκή αγώνα προάσπισης των θαλασσίων συνόρων και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, παράλληλα με την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών της Χίου, των Ψαρών και των Οινουσσών, εκφράζει μέσα από ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης. 

Σε αυτή σημειώνει:

Στις εθνικά κρίσιμες στιγμές που διανύουμε καθημερινά και με δεδομένη τη διαρκώς αυξανόμενη προκλητικότητα με κάθε μέσο και τρόπο από τη γείτονα εξ ανατολών χώρα, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τους άνδρες και τις γυναίκες του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Χίου για τον καθημερινό τους αγώνα στην προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας και της φύλαξης των συνόρων.

Είναι οι άνδρες και οι γυναίκες που καθημερινά βάζουν την πατρίδα και τους ακρίτες της Χίου, των Οινουσσών και των Ψαρών πάνω από την ίδια τους τη ζωή, πάνω από την οικογενειακή τους γαλήνη, πάνω από τις προσωπικές τους στιγμές.

Είναι αυτοί που σθεναρά μάχονται από τα τέλη του περασμένου Φλεβάρη, ενάντια στις μεθοδεύσεις εργαλειοποίησης του μεταναστευτικού ζητήματος, ενισχύοντας το φρόνημα των ακριτών αλλά και το αίσθημα ασφαλείας των κατοίκων των νησιών μας.

Ως Δήμος συνολικά αλλά και ως κάτοικοι ατομικά, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε και να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια με κάθε μέσο και τρόπο, εκφράζοντας πριν από όλα ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για όσα κάνουν για εμάς καθημερινά.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ