22.9.2025 12:32

Νέα κτηνίατρος στον Δήμο Χίου η Χρυσούλα Φάκα

Με στόχο την ενίσχυση της προστασίας και της ευζωίας των ζώων, η νέα κτηνίατρος του Δήμου Χίου ορκίστηκε ενώπιον του Δημάρχου Ιωάννη Μαλαφή.

Ο Δήμος Χίου ενισχύει τις υπηρεσίες του στον τομέα της προστασίας και της ευζωίας των ζώων με την ένταξη στο δυναμικό του της κτηνιάτρου Χρυσούλας Φάκα.

Η κα. Φάκα ορκίστηκε ενώπιον του Δημάρχου Χίου, Ιωάννη Μαλαφή, και αναλαμβάνει καθήκοντα στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, με αποστολή την υποστήριξη δράσεων για την προστασία των ζώων αλλά και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Σε σχετική ανακοίνωσή του, ο Δήμος Χίου την καλωσορίζει θερμά και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η παρουσία της θα συμβάλει ουσιαστικά στην ενίσχυση της δημοτικής πολιτικής για τα ζώα.

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο.

Ειδήσεις σήμερα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ