31.12.2020 14:12

Μια νέα χρονιά με έργα ξεκινά για τον Δήμο Χίου

Ευχές Δημάρχου Σ.Κάρμαντζη

Τις δικές του ευχές για το νέο έτος έστειλε ο Δήμαρχος Χίου Σ. Κάρμαντζης σημειώνοντας ότι συνολικά πάνω από 20 εκ. ευρώ για έργα κατόρθωσε να συγκεντρώσει ο Δήμος Χίου κάτι που επιτρέπει στον Χιώτη να υποδέχεται με αισιοδοξία τη νέα χρονιά.

Για το νέο έτος ο Δήμαρχος Χίου Σ. Κάρμαντζης:

"Καθώς φεύγει ένας πρωτόγνωρα δύσκολος χρόνος για όλον τον πλανήτη, στις ψυχές όλων ανατέλλει η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Το 2021 ως ορόσημο και σύμβολο παλιγγενεσίας μας καλεί να αγωνιστούμε με πίστη και ευθύνη για την επιστροφή στην κανονικότητα.

Συγχρόνως, αποκτήσαμε την ευκαιρία να αναστοχαστούμε για να προχωρήσουμε πιο σοφοί, χωρίς να λησμονούμε την αλληλεγγύη, τη συσπείρωση και το χρέος μας για τη διαμόρφωση μιας νέας εποχής, σε έναν νέο κόσμο όπου η ατομική και η συλλογική ευθύνη θα πρυτανεύουν προς όφελος όλης της κοινωνίας.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλες και όλους, τους όπου γης Χιώτες και τις Χιώτισσες υγεία, ευημερία, πρόοδο και αγάπη!

Χρόνια πολλά στους ναυτικούς και τους ομογενείς μας που απ’ άκρη σ’ άκρη της οικουμένης πρεσβεύουν την περήφανη εικόνα χώρα μας!

Στις Ένοπλες Δυνάμεις μας που στέκουν βράχοι της Πατρίδας, αλλά και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που αγωνίζεται νυχθημερόν για τη ζωή και την υγεία μας!

Χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο!"

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ