11.5.2021 14:47

Με rapid tests, self tests και βεβαίωση εμβολιασμού η είσοδος στο Ιωνικό

Ανοιχτό το Δημοτικό Στάδιο Χίου για ομαδικά αθλήματα

Η ΚΥΑ της 9ης Μαΐου χαλαρώνει τους περιορισμούς στον τρόπο λειτουργίας του Ιωνικού Κολυμβητηρίου.

Η ατομική άθληση επέτρεψε σε αθλητές να συνεχίσουν να αθλούνται στο Δημοτικό Στάδιο Χίου αλλά και στο Ιωνικό Κολυμβητήριο.

Τα μέλη Σωματείων από 9 ετών και άνω έχουν τη δυνατότητα να αθλούνται στον χώρο του Ιωνικού Κολυμβητηρίου με μέγιστο όριο τα 60 άτομα.

Επίσης δυνατότητα να αθληθούν έχουν πλέον και οι ενήλικες με προϋπόθεση να προσκομίζουν στο Νομικό Πρόσωπο αντίγραφο του αποτελέσματος rapid test είτε self test. Στην περίπτωση όμως που οι ενήλικες έχουν εμβολιαστεί και με τις δυο δόσεις εμβολίου με την προϋπόθεση να έχει παρέλθει διάστημα 14 ημερών από τη χορήγηση δεύτερης δόσης τότε επιδεικνύοντας τη βεβαίωση εμβολιασμού θα έχουν την δυνατότητα εισόδου.

Το Ιωνικό Κολυμβητήριο σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου, Γ. Μανάρα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία με εξαίρεση την μικρή πισίνα όπου πραγματοποιούνται εργασίες στα κουφώματα. Σύμφωνα με τον κ. Μανάρα μέχρι τις 10-15 Ιουνίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στους ξενώνες αλλά και στην μικρή πισίνα του Ιωνικού Κολυμβητηρίου.

Σχετικά με την λειτουργία του Δημοτικού Σταδίου Χίου ο επιτρεπόμενος αριθμός αθλούμενων έχει φτάσει τους 120. Εντός σύντομου χρόνου αναμένεται και η έναρξη προπονήσεων των Ακαδημιών:

«Είμαστε σε συνεννόηση με τα Διοικητικά Συμβούλια των αθλητικών σωματείων ώστε να ρυθμίσουμε ένα πρόγραμμα από την ερχόμενη Δευτέρα ανάλογα με το τι ενδιαφέρον θα υπάρχει» δήλωσε ο κ. Μανάρας.

Τέλος έχει επεκταθεί το ωράριο λειτουργίας τόσο για το Ιωνικό Κολυμβητήριο όσο και για το Δημοτικό Στάδιο Χίου καθώς η ώρα αποχώρησης είναι 21:30-22:00μ.μ..

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ