27.8.2021 20:08

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στους παιδικούς του Νομικού Προσώπου

Πάνω από 300 βρέφη και νήπια θα φιλοξενηθούν

Ξεκίνησαν οι εγγραφές παιδιών που θα φιλοξενήσει το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Χίου για την περίοδο 2021-2022. Οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε συνολικά 7 παιδικούς σταθμούς που υπάγονται στο Νομικό Πρόσωπο.

Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγράψουν τα παιδιά τους είτε  μέσω ΕΣΠΑ του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ ή με την διαδικασία μέσω των τροφείων.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Γ. Μανάρας αναφέρθηκε στον αριθμό βρεφών και νηπίων που ήδη έχουν εγγραφεί:

«Αυτή την στιγμή έχουμε 240 εγγραφές, βρεφών και νηπίων. Εμείς έχουμε τη δυνατότητα να φιλοξενήσουμε και άλλα 90-100 παιδιά ακόμα».

Έτσι ο κ. Μανάρας κάλεσε όλους τους ενδιαφερόμενους να ακολουθήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά:

«Θέλω να υπενθυμίσω σε γονείς που πιθανόν να μη έχουν ακόμη εκτυπώσει το voucher από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, να ενδιαφερθούν στη διάρκεια των επόμενων ημερών ούτως ώστε να μεταβούν και σε όποιον παιδικό σταθμό τους εξυπηρετεί».

Μάλιστα, διαβεβαίωσε ότι το Νομικό Πρόσωπο θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τα παιδιά με όλο απαραίτητο προσωπικό που έχει εξασφαλίσει με την συνεργασία του με τον ΟΑΕΔ.

Τέλος έχουν προσληφθεί συνολικά 12 άτομα ενώ αναμένεται η πρόσληψη επιπλέον 6 ατόμων.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ