15.1.2021 17:42

Κατανομή μηχανημάτων του Δήμου ενόψει... "Λέανδρου"

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η Πολιτική Προστασία του Δήμου Χίου ενόψει της κακοκαιρίας «Λέανδρος» που αναμένεται να φέρει έντονα φαινόμενα και χιονοπτώσεις τις επόμενες μέρες στο νησί μας.

Σε αυτό το πλαίσιο ο αρμόδιος Αντιδημάρχος Πολιτικής Προστασίας Παναγιώτης  Μανδάλας συγκάλεσε σύσκεψη χωρικών αντιδημάρχων σήμερα το μεσημέρι (15/1) στην έδρα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χίου στα Θυμιανά προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος συντονισμός για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων από την κακοκαιρία. Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε.Ομηρούπολης –Δ.Ε.Καρδαμύλων Σιδερής Ντομάτας, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Μαστιχοχωρίων Ανδρέας Βεργίτσης και ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Αμανής Κυριάκος Ζωάνος. Με τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Δ.Ε.Χίου Γεώργιος Μπελέγρης και ο αντιδήμαρχος Δ.Ε.Ιωνίας Γεώργιος Κλιαμενάκης.

Επιπροσθέτως, έγιναν επαφές με όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες για τη διάθεση ανθρώπινου δυναμικού και μηχανολογικού εξοπλισμού (μηχανήματα έργου και οχήματα) ώστε να σπεύσουν ταχύτατα σε περίπτωση που χρειαστεί σε όλες τις δημοτικές ενότητες του νησιού. Τα μηχανήματα έργου κατανεμήθηκαν σε Βόρεια (Αμανή και Ομηρούπολη-Καρδάμυλα) , Νότια, Κεντρική Χίο.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ