30.3.2022 16:25

«Και δεν ξέρουν και δεν μπορούν, το θέμα είναι αν τελικά θέλουν» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δώστε σε εμάς τη διοίκηση του Ν.Π.Δ.Δ για να λύσουμε τα προβλήματα»

Χείρα βοηθείας στη δημοτική αρχή Κάρμαντζη προκειμένου να σωθεί το έργο του Ιωνικού Κολυμβητηρίου, έτεινε ο συνδυασμός «Πρωτοβουλία για τη Χίο», προτείνοντας να αναλάβει μέχρι το τέλος του 2022, την διοίκηση του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου.

Την πρόταση κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Παντελής Καμπούρης, κατακεραυνώνοντας τη δημοτική αρχή Κάρμαντζη, σημειώνοντας ότι οι αντιδήμαρχοι άλλα λένε σε δηλώσεις τους την αρχή της εβδομάδας και άλλα στο τέλος.

«Αν δεν μπορούν να εκτελέσουν τα έργα που εμείς εντάξαμε ας παραιτηθούν, και θα αναλάβουμε μέχρι το τέλος του 2022 εμείς τη διοίκηση του νομικού προσώπου. Το τρίπτυχο και θέλουμε και ξέρουμε και μπορούμε δεν υπάρχει πια. Έχουν δείξει ότι δεν ξέρουν και δεν μπορούν . Ας μας ξεκαθαρίσουν αν θέλουν», ανέφερε ο κ. Καμπούρης, προσθέτοντας ότι όταν ήταν εκείνοι δημοτική αρχή τους ένοιαζε να προχωρήσουν τα μεγάλα έργα και όχι να δίνουν συνεντεύξεις καθημερινά στα Μ.Μ.Ε..

Στον αγώνα της τότε δημοτικής αρχή να εξασφαλιστούν χρηματοδοτήσεις, ακόμα και μετά τις εκλογές, αναφέρθηκε ο πρώην Δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς λέγοντας ότι μέχρι την τελευταία στιγμή δόθηκε αγώνας για την εξασφάλιση πίστωσης 800.000 ευρώ για το σύνολο του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού κάτι που θα επέτρεπε νωρίτερα τη χρήση της εξωτερικής πισίνας.

Τα μέλη μάλιστα της «Πρωτοβουλίας» ζήτησαν τις παραιτήσεις του Γιάννη Ξενάκη και του Γιάννη Μανάρα, θεωρώντας τους ως υπεύθυνους για το σημερινό αδιέξοδο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ