6.7.2023 14:42

Ιδιώτης στα δρομολόγια του Λιμένα Μεστών- Βίντεο

Άμεση ανταπόκριση του αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών Λεωνίδα Αθηνάδη ώστε να εξυπηρετούνται οι επιβάτες των πλοίων από Καβάλα και Λαύριο

Τη συνεργασία με ιδιωτική εταιρεία μεταφορών προκειμένου να καλύψει την ανεπάρκεια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ να εκτελέσει δρομολόγια από Χίο προς Μεστά, τις ώρες αφίξεων των πλοίων από Λαύριο και Καβάλα, ανακοίνωσε μέσα από δηλώσεις του, ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών Λεωνίδας Αθηνάδης.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, το συγκεκριμένο δρομολόγιο δεν υπήρχε καταχωρημένο στη Διεύθυνση Μεταφορών και χρηματοδοτούταν μέσα από τον Φορέα Τουρισμού Χίου. Ωστόσο όταν η χρηματοδότηση από τον Φορέα σταμάτησε, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χίου δεν συνέχισε το δρομολόγιο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει λεωφορείο στη συγκεκριμένη γραμμή.

Έτσι ο αντιπεριφερειάρχης, ανταποκρινόμενος άμεσα, επικοινώνησε με ιδιωτική εταιρεία η οποία δήλωσε ότι θα εκτελέσει το δρομολόγιο με απλό εισιτήριο χωρίς χρηματοδότηση από την Περιφέρεια.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ