13.4.2022 7:00

Χίος Μπροστά - "Η δημοτική αρχή ακόμα και τώρα λέει ψέματα"

Η ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής Κάρμαντζη την οδηγεί σε σύγχυση με αποτέλεσμα η γνωστή μαστίχα «οι άλλοι φταίνε» να αποκαλύπτει την αμάθεια και την προχειρότητα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του Ιωνικού Κολυμβητηρίου.

Σήμερα ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου μας παρουσίασε την κατάσταση στην καταδυτική πισίνα, λέγοντας ότι εγκαταλείφτηκε από την τελευταία φορά που λειτούργησε. Πράγματι από το 2017 μέχρι σήμερα ελάχιστα έγιναν. Ξέχασε όμως ο κ. Μανάρας ότι το μισό διάστημα στο οποίο αναφέρεται και καταγγέλλει την εγκατάλειψη των εγκαταστάσεων την ευθύνη την έχει η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη! Και θα ήταν αποδεκτό να αναλάβουν τις ευθύνες τους, έστω ως στοιχειώδη αυτοκριτική αλλά δεν το κάνουν. Τους φταίνε οι άλλοι που εδώ ολοφάνερα είναι οι ίδιοι!

Η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη αντί να έχει προγραμματίσει τη λειτουργία της καταδυτικής πισίνας, αρχικά ως λύσης ανάγκης για όσο διάστημα δεν θα είναι σε χρήση η μικρή και η μεγάλη πισίνα λόγω των εργασιών της τέντας και της θερμομόνωσης, και σε δεύτερο στάδιο την πλήρη λειτουργίας της, «έπαιζε» με τις παρατάσεις του έργου. Αντί να έχει ξεκινήσει τις όποιες εργασίες από την επομένη της υπογραφής της σύμβασης για τις τέντες, προσπαθεί τώρα που ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Τον Οκτώβριο έδιναν προφορικές υποσχέσεις ότι το καταδυτήριο θα είναι έτοιμο όταν θα γίνουν οι εργασίες για την αντικατάσταση της τέντας. Και η προσπάθεια αυτή γίνεται χάριν φιλότιμων προσπαθειών των τεχνικών του Δήμου που αξιολογούν προτάσεις που τους έχουν διατυπωθεί.

Η Δημοτική Αρχή ακόμη και τώρα λέει ψέματα, δηλώνοντας από τη μία ότι θα λειτουργεί το Ιωνικό έως τα τέλη Μαΐου και από την άλλη ενημερώνει τα σωματεία για λειτουργία της μεγάλης πισίνας πρακτικά μέχρι τις 15/4 καθώς μετά θα λειτουργεί ( 4.30 με 8.30 το απόγευμα. )

Η Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη που έχει αναγάγει την υλοποίηση των τυπικών αρμοδιοτήτων των υπηρεσιών του Δήμου σε υποτιθέμενο έργο της αποδεικνύει καθημερινά όχι δεν γνωρίζει, δεν θέλει και δεν μπορεί. Είναι κανόνας πλέον να φτάνουν τα πράγματα στα άκρα και όταν έρθει η γενική κατακραυγή να τρέχει άρον άρον να μαζέψει τα αμάζευτα , δίνοντας «αγώνες» και «μάχες» απέναντι στην ανικανότητά της. Είναι τόσο δε το θράσος που νομίζουν στο τέλος ότι παράγουν «έργο» φωτογραφιζόμενοι και αλληλοσυγχαιρόμενοι στο πεδίο που σπαταλούν τις ώρες τους και γνωρίζουν καλά ,στο facebook.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ