12.7.2023 21:08

Γιάννης Ξενάκης- «Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ήθος, οι Φιλοζωικές μονοπωλούν την ευαισθησία κι εγώ έχω 11 οικόσιτα, 4 σκύλους και 7 γάτες»

Την προσφιλή οδό του Facebook, επέλεξε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Ξενάκης, προκειμένου να τοποθετηθεί, για το συμβάν με τη θανάτωση σκύλου, έπειτα από ατύχημα στον δρόμο μετά τα Αρμόλια.

Σε ανάρτησή του ο κ. Ξενάκης βάλει κατά των αντιπολιτεύσεων, κατά του ΠΑΣΟΚ αλλά και κατά των φιλοζωικών σωματείων λέγοντας ότι μονοπολούν την ανθρώπινη ευαισθησία.

Ο αντιδήμαρχος, στην ανάρτησή του αναφέρεται σε σειρά άρθρων του νόμου 4830/2021, σημειώνοντας ότι, ο ίδιος ενημέρωσε την αστυνομία δύο λεπτά μετά το συμβάν και συγκεκριμένα στις 19:19 ενώ δεν αναφέρεται στο γεγονός της εγκατάλειψης του ζώου.

Παράλληλα συνοδεύει την ανάρτησή του από μία σκοτωμένη αλεπού, λέγοντας ότι αυτή σκοτώθηκε κάτω από ίδιες συνθήκες με τον σκύλο.

Με αφορμή το παραλήρημα των αντιπολιτεύσεων για ένα σύνηθες ατύχημα με ζώο σε επαρχιακή οδό, λυπηρό μεν αλλά ατύχημα,...

Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Ξενάκης στις Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023

Αναλυτικά αναφέρει:

"Με αφορμή το παραλήρημα των αντιπολιτεύσεων για ένα σύνηθες ατύχημα με ζώο σε επαρχιακή οδό, λυπηρό μεν αλλά ατύχημα, ειδικά της τοπικής ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ. Κος Παρλαμάς, του επικεφαλή της μείζονος πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Κου Τριαντάφυλλου, του μέλους της Συμμαχίας Αξιών Κου Αμέντα, επειδή αφορά Αντιδήμαρχο κι όχι απλό Πολίτη έχω να καταθέσω τα εξής.

Τόση φαντασιοπληξία και μυθοπλασία θα την ζήλευαν και οι ειδήμονες. Υπερβολική ταχύτητα, εκσφενδόνιση του ζώου στον αέρα, προσπέραση αντικανονική, το ζώο βρισκόταν στην άκρη του δρόμου και πήγε ο Αντιδήμαρχος με υπερβολική ταχύτητα στην άκρη του δρόμου για να χτυπήσει το ζώο, είχε ραντεβού και βιαζόταν, τον ρώτησε τηλεφωνικά η Αστυνομία αν έκανε εκείνος το ατύχημα.

Αλήθεια από που τα έμαθαν αυτά; Γιατί ρώτησα την Αστυνομία και ο καταγγελων συμπολίτης, δικαίωμα του, πήρε τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα και το μόνο που είπε είναι ότι ο Αντιδήμαρχος δεν σταμάτησε.

Πως συνάδει αλήθεια το ένα με το άλλο, αφού η Αστυνομία στο πόρισμα της αναφέρει ότι η καταγγελία του συμπολίτη έγινε στις 19,17 και ο Αντιδήμαρχος ενημέρωσε ως όφειλε στις 19,19, δηλαδή 2 λεπτά αργότερα, βάσει του νόμου 4830/2021 άρθρο 24 παράγραφος 3 άρθρα 34 και 35 που δεν έχει το ατύχημα καμιά ποινική ευθύνη και ούτε πρόστιμο αν ενημερωθεί η Αστυνομία ή ο οικείος Δήμος.

Στην φώτο είναι μια αλεπού σκοτωμένη σήμερα το πρωΐ 22/07/23 και το απόγευμα ήταν ακόμα στον δρόμο, σίγουρα από ίδιο περιστατικό. Τόση φτηνή αντιπολίτευση, τόση μανιώδης προσπάθεια για κατακρεούργηση πολιτικών αντιπάλων όχι για τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής και για το έργο της για τον Τόπο, αλλά για θέματα που δεν έχουν σχέση, αλλά και ο νόμος τα θεωρεί ατυχήματα, είναι προφανές ότι δείχνουν το ήθος, το ανάστημα και εν τέλει ότι οι Πολίτες ξέρουν να αξιολογούν!!!

Δεν θα αναφερθώ στις φιλοζωϊκές που μονοπωλούν την ανθρώπινη ευαισθησία για τα ζώα, αλλά αν θεωρούν ότι τα ζώα πρέπει να προτάσσονται της ανθρώπινης ζωής και εξ αιτίας της απρόβλεπτης εισόδου τους από το βουνό ή αγροτικούς δρόμους σε επαρχιακές οδούς πρέπει να γίνονται ατυχήματα με ανθρώπινες απώλειες δεν το συμμερίζομαι κι ας φροντίζω 11 οικόσιτα 4 σκύλους και 7 γάτες. Κανένα σχόλιο δεν θα κάνω επιπλέον".

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ